2018-07-25 05:28:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Próbáljon megbízni másokban

Napi horoszkóp július 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az ön tizedik sorsterületén halad át, együttállást alkot a Szaturnusszal. Az ön karrierje felszálló ágon fut, hosszú időszak fáradozását fogja ma learatni. Ne hanyagolja el azonban a magánéletét sem!


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma lesz kedve és ereje új célokat kitűzni. Megpróbálja a többieket is rábeszélni erre, ehhez azonban önnek át kell vennie a vezető szerepet. Váratlan meglepetések boríthatják fel a mára tervezett programját.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr ma hátráló mozgást kezd az Oroszlán jegyében: időben induljon el mindenhová, mert a közlekedési eszközök rengeteget késnek, e-mail küldeményeit ellenőrizze, mert az internet elérésnél is akadályok várhatóak.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az ön uralkodója, a Hold a Bak jegyén utazik át a mai napon és együtt áll a Szaturnusszal. Ez önt egy kicsit lehangolja, romantikus hozzáállását mintha elfújták volna, most mindent kritikusan szemlél. Hangulatának borongós jellege megmutatkozik elutasító magatartásában is.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Okkal vagy ok nélkül, de ma úgy érzi, senkitől nem kap érzelmi támogatást. Ne hozzon döntéseket érzelmi természetű dolgaiban. Ma eluralkodhat önön a pesszimizmus is. Ne keseredjen el, rövid ideig tart ez a tranzit, és a dolgok nem állnak olyan rosszul, mint ahogy gondolja.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az ön uralkodó planétája az Oroszlán jegyében hátráló mozgásba kezdett, ez önt akadályozza a kommunikációban, közlekedésben. Alkalmas az idő az önt foglalkoztató kérdések újragondolására, vagy a folyamatban lévő ügyei újra tárgyalására.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az ön felett uralkodó Vénusz ma a Neptunusszal kapcsolatba kerül, ezért ön hajlamost a partnerét túlidealizálni. Legyen óvatos, próbálja meg többször emlékeztetni magát, hogy mindannyian csak emberek vagyunk...


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az ön harmadik sorsterületén halad át, együttállást alkotva a Szaturnusszal, ez megnehezíti az ön számára a kommunikációt. Attól fél, hogy kiadja magát, ha elmondja a problémáit. Próbáljon megbízni másokban!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Figyelmét irányítsa pénzügyeire, és valamennyit okuljon az eddigi hozzáállásából és változtasson is rajta. Lehetőleg ne költekezzen annyit, mert a hónap végére az ürességtől tátongani fog a pénztárcája.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma kissé borúlátóan gondolkodik, mert nem tudja magát eléggé hasznosnak tekinteni a munkájában, és emiatt inkább képes félreállni, pedig ez nem tesz jót a közös ügyüknek. Személyes kapcsolataiban is kissé zárkózott.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai nap izgalomba hozza és nyitottá teszi az új élmények és eszmék iránt. Előfordulhat, hogy felbosszantja a kollégáit, vagy megbotránkoztatja a többieket, csakhogy kizökkentse őket a nyugalmukból.


Halak: II. 19. - III. 20.
Realitásérzéke ma valamivel gyengébb, de szépérzéke és fogékonysága annál gazdagabb. Partnerét idealizálhatja, nem túl szerencsés időszak arra, hogy konkrét döntéseket hozzon, vagy elkötelezze magát valaki mellett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: